Op zoek naar tent?

 
tent
Easy up tenten Partytent-Online.
Deze zijn geschikt als je de tent af en toe gebruikt. - GO-UP: Gebruik je de tent gemiddeld zon 2 tot 4 keer per jaar? De GO-UP variant heeft een sterk stalen frame van 40 mm hexagonaal buizen en de wanddikte bedraagt 1,2, mm.
Tent Wikipedia.
Aan een tent voor een strandvakantie, die voornamelijk bedoeld is om de roes in uit te slapen, worden andere eisen gesteld dan aan een expeditietent, bestemd voor onderdak tijdens een trektocht in het hooggebergte. De vraag welke tent de voorkeur geniet, hangt af van het beoogde gebruik, met de kanttekening dat het budget een grote rol speelt. Met name bij trekkerstenten blijkt dat een kleine gewichtsbesparing gepaard gaat met een forse extra prijs.
Campsolutions verhuur van tijdelijke accommodaties.
In onze accommodaties en tenten beleef je de meest bijzondere momenten. Door de diverse en unieke uitstraling geven ze jouw evenement een speciale uitstraling.Of je nu zoekt naar een unieke tent om in te slapen, voor een knalfeest, een onvergetelijke bruiloft of juist een zakelijk evenement; onze tenten en accommodaties passen bij jouw event.
Tent huren Ardennen Petite Suisse.
Wie aan de Ardennen denkt, denkt vaak meteen aan outdoor activiteiten. Ook daarvoor is Petite Suisse de ideale uitvalsbasis. Kanovaren, raften, quad rijden; alles is mogelijk! Wilt u het échte kampeergevoel behouden, maar tegelijkertijd genieten van de luxe van een accommodatie én uw vakantie ook nog eens vieren op een prachtige bestemming Dan is een ingerichte tent huren in België écht iets voor u.
Tenten - Opblaasbare tent, Tunneltenten - koop hier online op Outwell.
3 persoons tent. 4 persoons tent. 5 persoons tent. 6 persoons tent. 7 persoons tent. 8 persoons tent. Ge naar tent met stokken. Tent met stokken. Ge naar tent met stokken. 2 persoons tent. 3 persoons tent. 4 persoons tent.
Tipi tent uit canvas van Petite Amélie Teepees morgen in huis.
Toon 0 producten. Tipi tent wigwam speeltent uit canvas off white met 5 houten palen. Reguliere prijs: 89,95., Biologisch katoenen speelkleed Biscuit 110x85cm Zacht roze. Sluier van biologische mousseline katoen Grijs. Sluier van biologisch katoen Zacht roze. Sluier van mousseline katoen Wit.
Hilleberg 2 person tents.
The ideal 2 person tent for trips where light weight, extra storage space, and comfort are of equal importance. One standard and one extended vestibule offer greater storage space, and the extended vestibule's' two entrances provide extra versatility and flexibility.
Openlucht en tent ikorganiseer.be.
Openlucht en tent. Bij de organisatie van een evenement in een tent of in openlucht komt er heel wat meer kijken dan wanneer je enkel een zaal zou huren. Wat zijn de verschillen tussen een activiteit in een tent of een in openlucht?
Dog Show Event Tent 300x300cm Transgroom Pet Care Professionals.
De binnenkant van de tent is voorzien van UV-bescherming, een aluminium coating die de tent koeler houdt als de zon schijnt. Om de tent binnen zo licht mogelijk te maken, heeft de tent een lichtgrijs dak. Alle vier de zijden kunnen geopend worden en zijn voorzien van horren.

Contacteer ons