Zoeken naar powerpoint

 
powerpoint
Maak je PowerPoint mooier Social media in het mbo.
Voordat je verder leest is het goed om te weten dat ik deze tips heb geschreven voor PowerPoint gebruikers op de laptop/desktop die PowerPoint als programma hebben geïnstalleerd op de computer. Tip 1: Gebruik de standaard pictogrammen. Nog niet iedereen kent deze handige optie binnen PowerPoint, daarom begin ik ermee.
Instructievideos en screencasts maken met PowerPoint en delen via Stream - Social media in het mbo.
Vervolgens kun je een opname uploaden en delen binnen je organisatie via videoplatform Stream. In onderstaande videos worden deze stappen uitgelegd. Wanneer je wilt vastleggen wat je op je scherm doet en daarbij uitleg wilt geven, kun je daarvan een schermopname maken met behulp van PowerPoint. Schermopname maken met PowerPoint.
Microsoft PowerPoint - Wikipedia.
Zo kan men makkelijk een gedeelte dat men al heeft gezien overslaan. Sinds PowerPoint-versie 2003 is het standaard mogelijk een presentatie zelfstartend op cd te zetten inclusief een viewer. Daardoor kan de cd op elke computer worden afgespeeld, zonder dat er PowerPoint op de computer aanwezig hoeft te zijn. Een PowerPoint-presentatie gebeurt vaak met behulp van een een videoprojector die door een computer gestuurd wordt. Geschiedenis bewerken brontekst bewerken. April 1987: PowerPoint 1, door Forethought, Californië. Augustus 1987: Microsoft koopt het bedrijf Forethought. Mei 1988: PowerPoint 2. Mei 1990: PowerPoint 2 voor Windows. Mei 1992: PowerPoint 3 voor Windows 3.1. PowerPoint 3 voor Windows. PowerPoint 4, 7, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016: onderdeel van Microsoft Office. Externe links bewerken brontekst bewerken. Microsoft Office voor Mac-website. Bronnen, noten en/of referenties. en 3D Models in Office. Geraadpleegd op 26 februari 2021. Microsoft en Microsoft Office. Excel OneNote Outlook PowerPoint Word. Access Project Publisher Visio Skype for Business Sway. Entourage FrontPage InfoPath SharePoint Workspace. Versies voor Windows.: 3.0 95 97 2000 XP 2003 2007 2010 2013 2016. Versies voor Mac.: 98 2001 X 2004 2008 2011 2016. Office Online Outlook Online 365 Outlook.com OneDrive.
Online Cursus PowerPoint - Maak Betere Presentaties - Soofos.
Op welke wijze je de PowerPoint offline en online kan presenteren. Voor wie is deze online cursus bedoeld? Deze e-learning is geschikt voor iedereen die wilt leren werken met Microsoft PowerPoint. Is het voor je beroep of studie nodig om presentaties te geven? Dan is deze cursus zeker geschikt voor jou, aangezien je niet alleen leert hoe je een degelijke presentatie in elkaar zet, maar ook hoe je deze opbouwt en welke manier van presenteren erbij past. Welke voorkennis heb je nodig voor deze cursus? Deze cursus is geschikt voor mensen die al kennis hebben van de programmas van Microsoft, maar is ook als cursus PowerPoint voor beginners te volgen. Begin daarom vandaag nog met het maken van verbluffende presentaties met het programma van Microsoft.
PowerPoint Excursie naar politiek Den Haag ProDemos.
Deze PowerPoint is voor docenten in het voortgezet speciaal onderwijs, voor als je met leerlingen met het uitstroomprofiel vervolgonderwijs een bezoek gaat brengen aan Den Haag. Aan de hand van de PowerPoint bespreek je wat de leerlingen kunnen verwachten tijdens het programma.
PowerPointsjablonen Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-bullhorn. icon-calendar-source. icon-calendar. icon-checkmark. icon-clock. icon-
PowerPoint template Antropologie PowerPoint template Communicatiewetenschap PowerPoint template Faculteit der Maatschappij Gedragswetenschappen PowerPoint template Geografie, Planologie en Ontwikkelingsstudies PowerPoint template Maatschappij Gedrag PowerPoint template Pedagogische en Onderwijswetenschappen PowerPoint template Politicologie PowerPoint template Psychologie PowerPoint template Sociale Wetenschappen PowerPoint template Sociologie.
Online alternatief voor PowerPoint Online presentaties maken en eraan samenwerken.
Zoho Show ondersteunt zowel PPT als PPTX-bestanden. Open, bekijk en bewerk PowerPoint-bestanden online zonder aparte software te installeren. Consistent met indelingen. Geïmporteerde presentaties blijven precies hetzelfde als toen ze werden gemaakt. Geen foutieve marges, geen lettertypewijzigingen en geen verkeerd geplaatste tekst.
Powerpoint / Keynote Huisstijl Universiteit Utrecht.
Voor medewerkers met een Mac zijn er ook sjablonen voor Keynote te downloaden. Deze werken nagenoeg hetzelfde als de powerpoint sjablonen. Het kan zijn dat de gebruikte lettertypes nog geïnstalleerd moeten worden. In het sjabloon staat hoe je dat moet doen.
Overstappen van Microsoft PowerPoint naar Presentaties Google Workspace-informatiecentrum.
Overstappen van Microsoft PowerPoint naar Presentaties. Wilt u meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld u aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace." In het verleden heeft u wellicht de consumentenversie van Microsoft PowerPoint buiten het werk gebruikt.

Contacteer ons