Resultaten voor drachten

 
drachten
Regiopoli Drachten Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Regiopoli Drachten is een gezamenlijk initiatief van huisartsen uit Zuidoost Friesland, medisch specialisten, ziekenhuis Nij Smellinghe, ZuidOostZorg en Sûnenz. Op de Regiopoli houden medisch specialisten spreekuren op het gebied van cardiologie, orthopedie en dermatologie. Dat doen ze op verzoek van uw huisarts.
BAM Infra Regionaal Drachten BAM Infra Nederland.
Verstedelijking en mobiliteit. CO2-Bewust certificaat en voortgangsrapportages. Aan het woord. Home BAM Infra Regionaal Drachten. BAM Infra Regionaal Drachten. Adres Tussendiepen 14. 9206 AD Drachten. Telefoon 31 088 712 37 11. Bedrijfsnaam BAM Infra Regionaal Drachten. Onderdeel van BAM Infra bv.
Contactgegevens van AB Vakwerk vestiging Drachten.
Vacatures in de buurt 31. Brug en parkeerbeheerder. Drachten 16 24 uur 1000, 1300, per uur. Houd jij de boel graag in de gaten? Wordt dan brugwachter/parkeerbeheerder in de mooie omgeving van Drachten. Haulerwijk 32 40 uur 1176, 1586, per uur.
Locatie Sutherland Drachten Autobedrijf Sutherland.
Welkom op de pagina van Ford Sutherland Drachten, officieel Ford dealer voor de regio Drachten. Als Ford merkdealer in de regio Drachten bieden wij onze klanten kwaliteit. Onze monteurs en adviseurs worden continu bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen.
Home Smallingerland.
Bezoek aan / afmelden. Ontheffing inrijden centrum. Parkeren in centrum. Bestuur en organisatie. College van B en W. Wetten en lokale regels. Afval laten ophalen. NEE/JA of NEE/NEE-sticker. Geboorte, huwelijk en overlijden. Trouwen en geregistreerd partnerschap. Paspoort, rijbewijs en uittreksels. Bouwen en wonen. Vaartijden De Grietman. Bezwaar belastingen en WOZ-waarde. Taxatieverslag en WOZ. Vergunningen en toestemming. Drank en horecavergunning. Vergunning activiteit aanvragen. Zorg, jeugd en werk. Carins / Wmo loket. Subsidie cultuur en cultuurhistorie. Subsidie groene daken. Klacht en bezwaar. Bezwaar belastingen en WOZ-waarde. Onderwijs in Smallingerland. Ik wil een bedrijf starten. Aanvragen Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten TONK. Bouw en verkeersprojecten. Gemeente Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 9203 RM Drachten.
PCBO De Spreng Basisschool Drachten.
PCBO De Spreng is een protestants-christelijke basisschool in Drachten. Onze inspiratie voor onderwijs en hoe we met elkaar omgaan halen wij dan ook uit het geloof. Dit komt terug in onze pedagogiek, didactiek en in de verschillende vak en vormingsgebieden.
OpOp Drachten.
9203 AM Drachten. Is de winkel nu niet geopend? Op onze webshop kun je altijd terecht. Voor 2100: besteld is morgen in huis. In het weekend besteld is maandag geleverd. Voor 2100: besteld, vandaag verzonden. In het weekend besteld, maandag geleverd.
Mooi thuis in huis met Decokay in Drachten.
Met de fraaie gordijnen van Decokay in Drachten houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis. Bij Decokay in Drachten maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.
Museum Dr8888. Museum Dr8888.
Nederlands Nederlands nl. English Engels en. Nu te zien. Verwacht in 2022. Stadswandelingen t/m 1/10/21. Wie is wie. Missie, visie en beleid. PLAN JE BEZOEK. U bevindt zich hier: Home. Even goede Vrienden. 15 oktober - 9 januari 2022. Lezingen, rondleidingen en cursussen.

Contacteer ons