Resultaten voor vertalen

 
vertalen
Vertaalmachine.
Een ochtend over taal en vertalen, verliezen en winnen Literatuur Vlaanderen.
26/2 Amsterdam: Jennifer Nansubuga Makumbi, Hanna Breukers Cossee, Josephine Ruitenberg Engels. De Literaire Vertaaldagen zijn een initiatief van het Vertalershuis Amsterdam Zeworden mogelijk gemaakt door het Lira Fonds, het Nederlands Letterenfonds, Literatuur Vlaanderen, het Expertisecentrum Literair Vertalen en de Auteursbond.
vertalen Nederlands woordenboek - Woorden.org.
' tekst' overzetten in een andere taal'' en 'iets' in een andere vorm weergeven'' Hoe spel je vertalen? vertalen spel je V E R T A L E N Wat is een ander woord voor vertalen? Andere woorden voor vertalen zijn interpreteren, overbrengen, overzetten, translateren en vertolken.
BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling!
Zoek je een professionele en betaalbare vertaling van het Nederlands naar het Engels of andersom? Heb je een Engelse tekst geschreven en wil je dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt? Ik, Greetje den Holder, eigenaar en vertaler van BudgetVertalingOnline, kan je daarbij helpen. BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling.
Top 7 van beste vertaalapps als je op zaken reis bent.
Zonder gebruik van internet. Handig om te weten wat je op je bord krijgt in een restaurant. Gratis 10 vertalingen per dag en beschikbaar voor iOS en Android. De SayHi-app is de online woordenboek voor in je broekzak. Praat in je iPhone, iPod Touch of je iPad en hoor deze woorden terug in verschillende talen. Zo kun je een gesprek voeren met iemand anders terwijl je zelf die taal niet spreekt. Tevens kun je je zinnen typen en laten vertalen. De app werkt voor zon 40 talen inclusief Arabisch, Frans, Italiaans, Engels en Spaans.
vertalen - Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertalen DE vertalen ES vertalen FR. Vertalingen vertalen NLEN. vertaalde verl.tijd heeft vertaald volt.deelw. 1 iets overzetten in een andere taal - translate, transpose, render.
Google Translate maakt live vertalen voor Android mogelijk Techzine.nl.
Google wil de functie ook naar iOS brengen, maar hing daar nog geen releasedatum aan vast. Voor Android-gebruikers is het alleen van belang om de nieuwste versie van Translate geïnstalleerd te hebben, waarna een optie om direct te vertalen zou verschijnen.
1 Vertaalbureau Nederland Laagsteprijsgarantie.
Vanaf 005, per woord. Vrijblijvende offerte BINNEN 15 MINUTEN. 99% van onze klanten beveelt ons aan. 20.000 klanten, 150 talen, 1 vertaalbureau. Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau. Vanaf 005, per woord. Vrijblijvende offerte BINNEN 15 MINUTEN. 99% van onze klanten beveelt ons aan. Het voordeligste gecertificeerde. U heeft het goed gelezen; vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau! Ja, we vallen graag gelijk met de deur in huis. Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn? U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte omdat we hoegenaamd geen overhead hebben. Vertaalbureau Translation Kings bestaat zo ongeveer geheel uit brainpower. Onze 1.132 vertalers werken op zelfgekozen plaatsen in hun land van oorsprong. Behalve dat de vertalers naar hun eigen moedertaal vertalen, de taal waarin ze het beste zijn, horen ze die taal ook elke dag om zich heen.
Sociaal vertalen atlas, integratie inburgering Antwerpen.
Als het nodig is, wordt de handtekening van de beëdigd vertaler gelegaliseerd. Lees meer bij officiële vertalingen. Wil je een sociaal vertaling aanvragen? Bekijk de werkafspraken. Om een sociaal vertaling aan te vragen sluit je eerst een samenwerkingsovereenkomst af, met identificatieformulier.

Contacteer ons