Zoeken naar tank

 
tank
Egyptische militair rijdt terroristen plat met tank Buitenland AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. AD logo. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pij
Egyptische militair rijdt terroristen plat met tank. Wanneer een auto met vier terroristen naar een militair checkpoint raast in het Egyptische Sinaï, besluiten militairen een kijkje te nemen. Als de soldaten wapens zien, rijdt de tankbestuurder vol gas over de auto met terroristen.
Tank voertuig - Wikipedia.
Toen dat laatste meer doordacht werd door de Britten Martel en Fuller en de Fransman Estienne, volgde meteen de volgende fase in de tankontwikkeling in de gedaante van de Renault FT, de eerste moderne tank, met de motor achterin en een koepel bovenop.
Leopard 1-brugleggende tank Materieel Defensie.nl.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Defensie.nl Onderwerpen Materieel Voertuigen Leopard 1-brugleggende tank. Zoeken binnen Defensie.nl Zoek. Leopard 1-brugleggende tank. De Leopard 1-brugleggende tank kan in zeer korte tijd en onder moeilijke terreinomstandigheden een brug van 22 meter neerleggen.
tank WikiWoordenboek.
een vrij groot afsluitbaar en meestal metalen vat voor de opslag van vloeistoffen. Er zat geen benzine meer in de tank. een gepantserd en zwaar bewapend oorlogsvoertuig op rupsbanden. De invoering van de tank doorbrak de stagnatie van de loopgravenoorlog.

Contacteer ons